Ook dit jaar organiseert Hart van Poortambacht weer een Huttendorp voor kinderen uit heel Zierikzee. Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus kunnen basisschoolleerlingen (groepen 5 tot en met 8) op het evenementenveld aan het Hatfieldpark hun droomhut bouwen. Thema dit jaar: Kastelen.

Jonge bouwers gaan drie dagen lang met pallets, hamers en spijkers en de nodige creativiteit aan de slag met het bouwen van hun droomkasteel. Dit gebeurt tussen 10.00 en 15.00 uur en met hulp van een aantal vrijwilligers.Voor de catering van de bouwers wordt gezorgd. Wel moeten de bouwvakkers zelf een hamer, zaag en een petje meenemen.

Donderdagmiddag kunnen ouders, grootouders, broers en zussen een kijkje komen op de bouwplek. Een jury beoordeelt vervolgens wie het mooiste kasteel heeft gebouwd. Voor de superbouwmeester is een leuke prijs beschikbaar. Het huttendorp is een activiteit van Hart van Poortambacht en mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van een aantal sponsors.

Deelname

Opgeven kan tot donderdag10 augustus door een mail te sturen naar huttendorp@hartvanpoortambacht.nl. Vermeld in de mail: voornaam en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mail adres.

Vermeld ook een contactpersoon (in geval van nood).

Deelname kost € 7,50.

Vrijwilligers gevraagd

Het Huttendorp kan alleen doorgaan als er voldoende vrijwilligers zijn. Dat kunnen vrijwilligers zijn die de kinderen helpen bij het zagen en timmeren, maar ook vrijwilligers die een handje helpen bij de catering. Ook voor de voorbereidende werkzaamheden zijn nog vrijwilligers nodig.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Dina Levi, tel. 06 42777243