Wie zitten er in het team van Hart van Poortambacht?

Van links naar rechts:

 

Sandra Hillebrand

Ik ben Sandra Hillebrand en woon sinds 2012 in de wijk Poortambacht. Ik heb mijn eigen bedrijf, Homemade Design in het maken van websites, huisstijlen, signing, drukwerk en het repareren en onderhouden van computers.

Binnen het netwerk hou ik me voornamelijk bezig met PR/ communicatie, (web)design, burendag/ondernemersmarkt en het RepairCafe. Wilt u mij iets vragen of vertellen dan kunt u me bereiken via het mailadres webmaster@hartvanpoortambacht.nl

Caroline Steenhard, huttendorp.

GeertJan de Bruijne, secretaris, portaal,

Adrie Tange, voorzitter, huttendorp nieuwjaarsreceptie, helpt overal waar hij maar kan.

Anita Flikweert

Mijn naam is Anita Flikweert.
Ik woon nu ongeveer 20 jaar in de wijk, over het algemeen met veel plezier. Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik heb een praktijk voor voetreflexologie, lichaammassage, zwangerschapsmassage, energetische behandelingen en edelstenen.

Ik ben netwerklid en bestuurslid bij Hart van Poortambacht sinds 2013. Via een bijeenkomst die door HvP werd georganiseerd met betrekking tot het verdwijnen van het pinapparaat bij de Aldi, ben ik betrokken geraakt bij het netwerk. In 2014 is het netwerk een stichting geworden omdat een stichting makkelijker subsidie kan aanvragen. Sinds die tijd ben ik bestuurslid.
Mijn activiteiten bij HvP zijn begonnen met het oprichten van wandelclub de Poortstappers samen met Janet Vleeshouwer (zie elders op onze website).

In 2015 heb ik voor het eerst de ondernemersmarkt georganiseerd, gekoppeld aan Burendag dat jaarlijks georganiseerd wordt door Gors en Zeeuwland. Buiten de organisatie van de ondernemersmarkt denk ik actief mee over het invullen van de Burendag in de wijk.
Samen met Sandra ondersteun ik Marjan van Leeuwen bij de organisatie en uitvoering van het Repair Café dat 13 mei 2017 1 maal per maand haar deuren opent in de wijk.

Voor Poortaal schrijf ik diverse artikelen en neem ik interviews af. Ik houd de facebook pagina en de mail bij.
Tevens heb ik sinds 2016 een actieve rol in het organiseren van de nieuwjaarsbijeenkomst.
Ik zit nog vol ideeën die wellicht nog tot uitvoering komen. Het werk voor HvP doe ik  naast mijn andere drukke werkzaamheden dus niet alle ideeën kunnen snel worden omgezet in actie.

Heeft u een vraag met betrekking tot de wandelclub, ondernemersmarkt, wilt u adverteren in onze wijkkrant Poortaal,opmerking of idee, waar ik wellicht bij van dienst kan zijn dan kunt u mij mailen via Anita@hartvanpoortambacht.nl

Dina Levi, bestuurslid, voortuinenactie, plantenruilclub, kunst in de wijk, nieuwjaarsreceptie.

 

Cora Jonker-Klippel, onmisbare penningmeester, helpt waar nodig.

 

Ayse Aliskan, Portaal en Huttendorp

 

Martijn Lokerse, huisfotograaf.

 

Johan Bax, houdt ons op de hoogte van gemeente ontwikkelingen en behartigt mede de belangen van mindervaliden.

 

Op de foto staat helaas niet:
Eleonora Van de Velde-Daszek, zij hielp ons met diverse subsidies, gaat zich nog beraden op het project waar zij zich voor wil gaan inzetten.